Bedrijfspand Venray

ACF Maasrand is VDH Accountants geworden!

Sinds de start van ACF Maasrand in 2010 werken wij voor de accountancy en de loonadministratie al nauw samen met VDH Accountants te Uden, waar Jack van Gansewinkel RA leiding aan geeft. Als kantoor streven wij continu naar het verlenen van hoogwaardige full service diensten aan het MKB.  Naast (loon)administraties en accountancy bieden wij ook kwalitatief goed fiscaal en juridisch advies aan, waar onze cliënten op kunnen bouwen. Om die reden is Bas Verhofstad RB ons fiscale team komen versterken en zijn wij medio 2018 erkend als kantoor door het RB; dè beroepsvereniging voor belastingadviseurs in het MKB.

Om als full servicekantoor de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, zijn wij de samenwerking verder gaan intensiveren en zullen wij onder één naam naar buiten gaan treden: VDH Accountants & Belastingadviseurs Venray en Uden. 

Bekijk hier de website van VDH


Uw boekhouding & administratie uitbesteden?

Wilt u ook zo graag met een gerust hart kunnen ondernemen, zonder u druk te hoeven maken om alle administratieve handelingen rondom het ondernemerschap? Wij van VDH Accountants ondersteunen ondernemers bij het voeren van hun administratie en alles wat daarbij komt kijken. Van het compleet overnemen van de administratie tot het coachen om zelf uw administratie correct bij te kunnen houden, van het voeren van salarisadministratie tot het uitwerken van complete adviesvraagstukken. 

Bekijk ons team Onze werkwijze

  • Administratiecoaching
  • Online administraties
  • Juridische ondernemersservice
  • Stressvrije boekhouding

Referenties

Onze diensten

© 2023 - VDH Venray
Created by